Restyling-Salon-Tafel-Hoogglans-01.jpg

Info


 

De Antiek Fabriek

Ik ben Linda, nieuwsgierig naar het nieuwe, met eerbied voor het oude, zijn mijn ontwerpen eigentijds op authentieke wijze.

De vintage vibe en sensitieve vormgeving zijn karakteristiek voor mijn werk. Duurzaamheid zie ik als een van de meest belangrijke thema’s in mijn ontwerpen. Dit zie je ook terug in de manier waarop ik een woning of werkruimte opnieuw vorm geef. Hierbij maak ik namelijk graag gebruik van tweedehands items omdat ik liever iets opnieuw gebruik dan vervang.

Daarbij geeft een eclectisch interieur snel een persoonlijke sfeer aan een ruimte en voeg je altijd iets unieks toe wanneer je een combinatie maakt van verschillende stijlen en de tweedehands winkel je favoriete leverancier is.

De combinatie van moderne en klassieke interieurelementen en accessoires zijn ook perfect toe te passen bij de aankleding van bijvoorbeeld een informele festivalbruiloft of een feest met een Art Deco thema. Ook hier vind ik het leuk om met je mee te denken hoe we de juiste stijl en vormgeving op de gehele locatie zichtbaar kunnen maken. Met behulp van handgeschilderde bewegwijzering en het uitzoeken van bijvoorbeeld de juiste sfeerverlichting maak ik graag onderdeel uit van de organisatie van jouw event!

In mijn Fabriek richt ik mij met name op het decoreren van oude meubels en andere interieuritems. Met een voorliefde voor styling en bijzondere huisraad zie ik precies welke schatten van de kringloopwinkel exceptioneel genoeg zijn om in aanmerking te komen voor een metamorfose.

En zo maak ik die mooie tafel van oma –welke al jaren op de zolder staat te wachten op een nieuw leven– met een marmerimitatie op het bovenblad of een mooie okergele hoogglanslak weer helemaal van nu ❥

 
 
De Antiek Fabriek interieur ontwerper restauratie decoratie schilder
“De beste adviseur voor een eclectisch interieur”
 

Profiel

Interieur ontwerper en restauratie/decoratie schilder

Diensten

:: Interieur advies en ontwerp
:: Schilder decoraties en meubel restauratie
:: Styling en fotografie